FITKNIP

DOE MEE AAN 'FITKNIP' : GRATIS GEZONDHEIDSAPPS UITPROBEREN

Voor bijna alles is tegenwoordig wel een app verkrijgbaar. Ook om gezonder en fitter te worden. Maar welke zijn nu betrouwbaar, doen ze wat ze beloven en zijn ze het geld wel waard? Voor velen een drempel om ze te gebruiken. Het FitKnip experiment, mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, onderzoekt wat gebeurt als je die drempels verwijdert. Je kunt gratis gebruik maken van betrouwbare apps die het doen.  Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Gratis en betrouwbaar

Smartphones en apps zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Er komen steeds meer ‘health’ apps op de markt. Maar dat zijn er zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe maak je een keuze tussen al die apps?
• Zijn ze wel betrouwbaar? Hoe zit het met privacy? Werken ze wel?
• Zijn de apps het geld waard? Kan, of wil ik dat wel betalen?
Veel mensen zien door dit soort vragen af van het gebruik van apps, en dat is jammer. Want betrouwbare apps kunnen je helpen om te gaan met problemen en om gezonder en fitter te worden. In het FitKnip experiment kun je kennis maken met een 40-tal hoogwaardige apps , die gaan over kwaliteit van leven, gewoontes, gezond lichaam, sociaal, zingeving en gezonde geest.

Doe mee! 

Wij zijn op zoek naar mensen die aan dit experiment willen meedoen. Je krijgt dan een digitaal budget van €100 euro. Hiermee kun je vanaf maart/april 2020 een jaar lang applicaties uit de FitKnip winkel aanschaffen en gebruiken. We vragen je dan wel om in dat jaar 4 keer een korte online vragenlijst in te vullen van het Leids Universitair Medisch Centrum, dat het experiment onderzoekt. Met je aanmelding ga je er tevens mee akkoord dat je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over de voortgang en wordt je uitgenodigd als het experiment start. Overigens bestaat altijd de mogelijkheid je ook weer af te melden voor het experiment.

Wil je meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. De code waarnaar gevraagd wordt tijdens de aanmelding, is: GGDRU . De eerste 400 aanmeldingen kunnen deelnemen. Dus wees er snel bij! Bij aanmelding ga je akkoord met het FitKnip Privacy Statement

Nog vragen over FitKnip? Stuur dan een e-mail naar willemijn@reframingstudio.com

De volgende partijen werken mee aan het experiment. FitKnip wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.

Last modified: 11 december 2019

Comments are closed.